Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

van alle nieuwe banen sinds 1995. Kleine bedrijven hebben alleen al in de afgelopen tien jaar 8 miljoen nieuwe banen gecreëerd.

Dat komt omdat kleine bedrijven wendbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen aan veranderende markten en eisen. Als de economie bloeit, zijn kleine bedrijven vaak de eersten die personeel aannemen; als de economie terugloopt, zijn ze meestal de laatsten die personeel ontslaan. Daarom zijn kleine bedrijven zo'n belangrijke motor van de banengroei in de Verenigde Staten. 2. Kleine bedrijven zijn broedplaatsen van innovatie Kleine bedrijven zijn de plaats waar grote ideeën ontstaan. In feite zijn alle van Amerika's meest iconische merken begonnen als kleine bedrijven, waaronder Apple, Amazon, Disney en Starbucks. Dat komt omdat kleine bedrijven de flexibiliteit hebben om risico's te nemen en te innoveren op een manier die grote bedrijven eenvoudigweg niet kunnen evenaren. Dus als je op zoek bent naar het volgende grote ding, houd dan je ogen gericht op kleine bedrijven - daar zal het waarschijnlijk vandaan komen. 3. Kleine bedrijven helpen gemeenschappen groeien Kleine bedrijven zijn meer dan alleen banenscheppers - ze zijn ook een belangrijk onderdeel van het weefsel van hun gemeenschap. Ze steunen plaatselijke goede doelen, sponsoren Little League-teams en doneren aan voedselbanken en andere doelen. Kleine bedrijven doneren zelfs twee keer zoveel per werknemer aan goede doelen als grote bedrijven. En die steun is van vitaal belang om gemeenschappen te laten bloeien.

Conclusie


Kleine bedrijven vormen de ruggengraat van de Amerikaanse economie - en daar is een goede reden voor. Ze scheppen banen, stimuleren innovatie en helpen gemeenschappen groeien. Dus als je een reden zoekt om je lokale kleine bedrijf te steunen, kijk dan niet verder dan deze drie!

MKB

Zebra labels

cadeau voor 15 jarige zoon

Online poster kopen

Oefenbroekjes peuters

steenknipper

Permanente ontharing

Link toevoegen

Link toevoegen